Passage

 

Wie lid wordt van Passage, wordt lid van een plaatselijke afdeling. Door het hele land zijn zo'n 400 afdelingen en totaal circa 20.000 leden. Het voordeel van lidmaatschap van een plaatselijke afdeling is:

 

 

- Activiteiten worden dicht bij huis aangeboden, met vrouwen uit de eigen buurt

- Inspelen op plaatselijke situaties is mogelijk (acties richting plaatselijke politiek)

- Veel eigen inbreng van leden is mogelijk, voor wie dat wil. Elke afdeling heeft een bestuur dat verantwoordelijk is voor de gang van zaken.

Elke afdeling legt eigen accenten in het jaarprogramma voor haar leden. Afdelingen kunnen zichzelf presenteren via een eigen webpagina, die te bezoeken is via 'Afdeling zoeken' op deze site. Daarvoor kunnen afdelingsbesturen een toegangscode en een handleiding aanvragen bij het landelijk bureau van Passage.

Leden die het leuk vinden een webpagina te maken en te onderhouden, kunnen dit kenbaar maken bij hun afdelingsbestuur!!
Het lidmaatschap bedraagt in 2014 € 47,- per jaar. Leden voor wie dit bedrag bezwaarlijk is, kunnen een beroep doen op de contributieregeling, ondergebracht bij het landelijk bureau.

Voor inlichtingen over Passage Den Helder: Els Braaf, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.